Ευχάριστα νέα στην ελληνική showbiz - Αυτό το ζευγάρι είναι ξανά μαζί & ιδού οι πρώτες φωτογραφίες
Showbiz

Ευχάριστα νέα στην ελληνική showbiz - Αυτό το ζευγάρι είναι ξανά μαζί & ιδού οι πρώτες φωτογραφίες

Ευχάριστα νέα στην ελληνική showbiz! Είναι ξανά μαζί και πέρασαν το Πάσχα με τον γιο τους και δημοσίευσαν τις πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά την επανασύνδεση.

Ο λόγος για την Φελίσια Τσαλαπάτη και τον… Μιχάλη Αντιώτη ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (7/5) ανέβασε δύο κοινές φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φελίσια Τσαλαπάτη: Μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού: «Είμαι καλά, είχαμε 7 ανάδρομους...»

EROTAS.jpg

H Φελίσια είχε πει πριν λίγο καιρό για τις φήμες επανασύνδεσης με τον πατέρα του γιου της: "Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Δεν κάνω τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είμαι από τις γυναίκες που θα κάνω ξανά μια προσπάθεια, αλλά όχι λόγω του παιδιού. Λόγω του παιδιού σίγουρα βοηθάει λίγο περισσότερο. Είναι πολύ βολικό να έχεις σύντροφο τον πατέρα του παιδιού σου, αν αυτό με ρωτάς. Θα είναι εξαιρετικά ωραία περίπτωση".

Για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Αντιώτη, είχε πει πριν καιρό: "Χωρίσαμε επίσημα τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μας και προφανώς είχε γίνει κάτι πολύ σοβαρό. Το παιδί όμως από μόνο του αλλάζει όλες τις ισορροπίες. Σίγουρα το να μην είναι και οι δύο γονείς στο ίδιο σπίτι κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη. Κάπου είχα διαβάσει πως τα παιδιά χωρισμένων γονιών έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να μην κάνουν κι αυτά μια διαλυμένη οικογένεια, που στο τέλος κάπως το προκαλούν. Για εμένα ήταν μεγάλο «εφόδιο» το γεγονός πως οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 5 χρόνων. Έχω δει μέσα από τον δικό τους χωρισμό όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνω εγώ τώρα. Οι δικοί μου νόμιζαν πως θα με πλήγωνε το διαζύγιό τους, ενώ δεν συνέβη αυτό. Ένα παιδί δεν το ενδιαφέρει αν ο πατέρας του δίνει διατροφή ή αν κάποιος έχει προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό που το ενδιαφέρει είναι να βλέπει τους γονείς τους ευτυχισμένους και υποστηρικτικούς ο ένας προς τον άλλο".

Είναι ξανά μαζί και ιδού και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους

Διαβάστε επίσης:

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Πάθαινα κρίσεις πανικού με πράγματα τα οποία επιθυμούσα»

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Ένιωθα τα πόδια μου να τρέμουν και να χάνω την ανάσα μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved