Ρέμος-Θεοδωρίδου: Από τα πρώτα κοινά βήματα το 1993 στην παρεξήγηση και το τέλος μιας φιλίας

NDPPHOTO 

Showbiz

Ρέμος-Θεοδωρίδου: Από τα πρώτα κοινά βήματα το 1993 στην παρεξήγηση και το τέλος μιας φιλίας

Viral έγινε μία παλιά φωτογραφία που απεικονίζει τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή για την εξέλιξη της σχέση τους. 

Πρώτος καλεσμένος της Μαρίας Σολωμού σε εκπομπή της στο YouTube ήταν ο Αντώνης Ρέμος, οι αποκαλύψεις του οποίου άναψαν φωτιές!

Συγκλονίζει η Κορομηλά για την ασθένεια: «Μπήκε στο σπίτι ο Ρέμος & με ρώτησε, 'η Ρούλα πού είναι';»

Ο τραγουδιστής μίλησε τόσο για τα παιδικά του χρόνια και τις δουλειές που έκανε πριν τη μουσική ενώ αποκάλυψε και τις σχέσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ανώνυμο σχέδιο - 1

«Εγώ μεγάλωσα σε μια επαρχία της Θεσσαλονίκης. Δούλευα σε οικοδομές και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Έχω δουλέψει χιλιάδες ώρες στη ζωή μου τόσο σε χειρονακτική εργασία όσο και μετά με το τραγούδι. Άπειρες ώρες τραγουδιού. Η δουλειά είναι αυτή που με κράτησε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Πολλή οικοδομή, ο πατέρας μου ήταν σιδεράς οικοδομών, ο θείος μου ήταν χτίστης και εγώ μετά σπούδαζα υδραυλικός».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε σχολιάσει αρνητικά τα talent shows και τις κριτικές επιτροπές, προκαλώντας την αντίδραση του Αντώνη Ρέμου.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Δεν θα πρέπει να συμφωνούν όλοι με αυτό που κάνουμε εμείς, αλλά από εκεί και πέρα εγώ αντιπαραθέτω σε αυτούς τους ανθρώπους… ας μας αναφέρουν τι βοήθεια έχουν δώσει αυτοί σε κάποιους νέους ανθρώπους», ενώ όταν είχε ερωτηθεί ειδικά για το σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου είχε πει: «Τα έχει πει αυτά η Νατάσα; Πρέπει να ήταν σε φάση πολύ… Πρέπει να την είχε πειράξει κάτι που είχε φάει βαριά…».

Μετά απ' όλες αυτές τις εξελίξεις και το τέλος μίας φιλίας, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει τους δύο τραγουδιστές το 1993, στα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής.

remos-theodoridoi.jpg

Instagram / to_kypellaki

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Κιούσης: Οι φωτογραφίες από την περίοδο που έκανε στρατό με τον... Αντώνη Ρέμο

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Οι αγκαλιές στο κέντρο της Γλυφάδας & το stylish casual look τους

Χείμαρρος ο Ρέμος: «Οι συνάδελφοι είναι καλό να βάζουν ένα φίλτρο στο στόμα τους πριν μιλήσουν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved