Αγνώριστος με αραιά λευκά μαλλιά o Πιρς Μπρόσναν
Hollywood

Αγνώριστος με αραιά λευκά μαλλιά o Πιρς Μπρόσναν

Ο Πιρς Μπρόσναν εθεάθη στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, με τίτλο Giant και ήταν πραγματικά αγνώριστος. Μέχρι και οι φανατικοί θαυμαστές του δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, εμφανίστηκε με αραιά και λευκά μαλλιά, πολλές ρυτίδες. Φορούσε γυαλιά και μια φόρμα γυμναστικής.

Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή ήταν για τις ανάγκες της νέας του ταινίας. Πρόκειται για μια ταινία πυγμαχίας που αφηγείται την ιστορία μιας σημαντικής φιλίας στην ιστορία του αθλητισμού. Ο Μπρόσναν υποδύεται τον Μπρένταν Ίνγκλ, τον Ιρλανδό προπονητή πυγμαχίας που βοήθησε τον Νασίμ Χαμέντ να αναδειχθεί σε αστέρι.

Πρόστιμο για τον Πιρς Μπρόσναν - Πήγε για πεζοπορία & παραβίασε νόμο του Εθνικού Πάρκου

d912a223-jpg.jpg

Η ταινία θα παρακολουθήσει την άνοδό του στον κόσμο της πυγμαχίας, την ταπεινή καταγωγή του από την εργατική τάξη του Σέφιλντ και την ανορθόδοξη προπόνηση που του έκανε ο Ίνγκλ, η οποία οδήγησε στην επιτυχία του.


Το Deadline αναφάρει χαρακτηριστικά για τη νέα αυτή ταινία: «Το "Giant" είναι η αληθινή ιστορία της ταπεινής καταγωγής του Χαμέντ στους σκληρούς δρόμους της εργατικής τάξης του Σέφιλντ αι της ανακάλυψής του από τον Ίνγκλ, ο οποίος ήταν εργάτης στη βιομηχανία του χάλυβα και έγινε προπονητής πυγμαχίας.

Η απίθανη συνεργασία τους, μαζί με το ανορθόδοξο στυλ του Νασίμ, την αλαζονική προσωπικότητα και την απόλυτη κυριαρχία στο ρινγκ, τους ώθησε στην κορυφή της ελίτ της πυγμαχίας και σε πρωτοφανή επίπεδα φήμης, και όλα αυτά την ίδια στιγμή με την ανεξέλεγκτη ισλαμοφοβία και τον ρατσισμό της Βρετανίας των δεκαετιών του '80 και του '90».

Δείτε τον παρακάτω:

pirs.jpg

Διαβάστε επίσης:

Ο Pierce Brosnan γιορτάζει 17 χρόνια γάμου και μας λέει το μυστικό

Pierce Brosnan: H τραγική ζωή ενός λαμπερού σταρ! Τα χτυπήματα της μοίρας που τον «γονάτισαν»!

Ξετρελαμένος από την Ελλάδα ο Πιρς Μπρόσναν: «Η μαγεία των νησιών αιχμαλώτισαν την καρδιά μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved