Φίλιπ Μάικλ Τόμας: Αγνώριστος ο «Σκληρός του Μαϊάμι»-Σπούδασε φιλοσοφία, θεολογία και έχει 11 παιδιά
Hollywood

Φίλιπ Μάικλ Τόμας: Αγνώριστος ο «Σκληρός του Μαϊάμι»-Σπούδασε φιλοσοφία, θεολογία και έχει 11 παιδιά

Ο Φίλιπ Μάικλ Τόμας, γνωστός ως «Σκληρός του Μαϊάμι», έχει σήμερα 11 παιδιά και μάλιστα από πέντε διαφορετικές γυναίκες. Μάθε παρακάτω όλα όσα δεν γνώριζες για τον... ντετέκτιβ Ρικάρντο Ταμπς.

Γεννημένος το 1949 στο Κολόμπους του Οχάιο, υπήρξε μέλος μια πολυμελούς οικογένειας, με 7 ετεροθαλή αδέλφια. Η καταγωγή του έχει ρίζες από Αμερική, Αφρική, Γερμανία και Ιρλανδία. Από μικρός εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την υποκριτική και συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς ταλέντων.

Όταν αποφοίτησε από το λύκειο, κέρδισε μια υποτροφία στο Κολλέγιο του Όκγουντ, όπου σπούδασε Θεολογία και Φιλοσοφία. Μετά από δύο χρόνια φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Ρίβερσάιντ στην Καλιφόρνια. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του, κέρδισε ένα ρόλο στο σήριαλ Hair, που ήταν δημοφιλές εκείνη την εποχή, ξεκινώντας από εκεί την καριέρα του.

Ο Φίλιπ Μάικλ Τόμας εγκατέλειψε οριστικά τις σπουδές του μη μπορώντας να παραβλέψει την αγάπη του για την υποκριτική. Τη δεκαετία του ’70 συμμετείχε με μικρούς αλλά χαρακτηριστικούς ρόλους σε διάφορες δουλειές, μεταξύ αυτών στο κλασικό μιούσικαλ Sparkle.

Reboot για τους «Σκληρούς του Μαϊάμι»

michael-tomas.jpg

Η τεράστια επιτυχία, η δόξα και τα χρήματα

Η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του ήταν το 1984, όταν προέκυψε ο ρόλος του ντετέκτιβ Ρικάρντο Ταμπς στη σειρά Miami Vice, με συμπρωταγωνιστή τον Ντον Τζόνσον. Εκεί έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό ενώ εκτός από δόξα κέρδισε και πολλά χρήματα. Ο χαρακτήρας που υποδυόταν στο σήριαλ αφορούσε σε έναν ικανό και αφοσιωμένο ντετέκτιβ με ισχυρό το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Μετά την ολοκλήρωση του Miami Vice συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, όχι όμως με την ίδια επιτυχία.

Ο ίδιος, ασχολήθηκε επίσης με διάφορες επιχειρήσεις, άσχετες με τον χώρο του θέαματος, όχι όμως πάντα με κερδοφορία.

Προσωπική ζωή

Η μακροβιότερη σχέση του ήταν με το μοντέλο Kassandra Green την οποία και παντρεύτηκε. Στα 11 χρόνια του γάμου τους απέκτησαν μαζί πέντε παιδιά, ενώ εκείνος έχει στο σύνολο 11 παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες.

Είναι χορτοφάγος, δεν πίνει και δεν καπνίζει και του αρέσει ο υγιεινός τρόπος ζωής. Κάνει πάρα πολλές φιλανθρωπίες και είναι γενικά πολύ ενεργός σε πολλά πράγματα. Επίσης, θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του, έχει γράψει βιβλία αυτοβελτίωσης.

Η εικόνα του από το Miami Vice έως και σήμερα είναι τελείως διαφορετική με τον ηθοποιό να είναι πραγματικά αγνώριστος.

Έτσι είναι σήμερα:

tomas.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved