Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εμφάνιση στη σκηνή του Μάλμε: «Είχα πάρα πολύ άγχος»
Eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εμφάνιση στη σκηνή του Μάλμε: «Είχα πάρα πολύ άγχος»

Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα σήμερα αργά το απόγευμα (8/5) μετά τη χθεσινή απίστευτη εμφάνισή της στο stage του Malmo Arena που ξεσήκωσε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Η τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, όπως πάντα κάνει και φυσικά μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Παρά το γεγονός ότι η εμφάνισή της ήταν άψογη και με υπέροχη κινησιολογία, η Ελένη Φουρέιρα παραδέχτηκε στις πρώτες δηλώσεις της πριν φύγει από το Μάλμε πως είχε πολύ άγχος στη σκηνή.

Φουρέιρα: Καρέ καρέ η επιστροφή της στην Ελλάδα μετά το εντυπωσιακό act στη σκηνή της Eurovision!

paparizou-foureira-1.jpg

«Ήταν τόσο έντονο όλο, είχα πάρα πολύ άγχος λες και το έκανα για πρώτη φορά. Η Μαρίνα είναι καταπληκτική θα πάει πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε focus σε εκείνη αύριο» είπε η Ελένη Φουρέιρα, δείχνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στη Μαρίνα Σάττι.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρίνα το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) έκανε dress rehearsal όπως και όλες οι χώρες του β' ημιτελικού και έδειξε να τα πηγαίνει πολύ καλά σε ό,τι είχε να κάνει με τη χορογραφία της, αν και φωνητικά έδειξε να είναι λίγο προβληματισμένη, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved