Eurovision 2024: Η έναρξη του Α’ Ημιτελικού, η μοναδική Φουρέιρα και το κατάμεστο Malmö Arena
Eurovision

Eurovision 2024: Η έναρξη του Α’ Ημιτελικού, η μοναδική Φουρέιρα και το κατάμεστο Malmö Arena

Eurovision 2024: Η μεγάλη βραδιά του Α΄ Ημιτελικού ξεκίνησε και απόψε (7/5) αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή οι πρώτες 15 χώρες που συμμετέχουν φέτος στον διαγωνισμό αφού όμως πρώτα η Ελένη Φουρέιρα έβαλε "φωτιά" στη σκηνή

O Θανάσης Αλευράς και o Ζερόμ Καλούτα θα σχολιάσουν τους δύο Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

Υπό τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU) και του οικοδεσπότη ραδιοτηλεοπτικού φορέα Sveriges Television (SVT), ο διαγωνισμός διεξάγεται στη Malmö Arena και αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 7 και 9 Μαΐου, και έναν τελικό στις 11 Μαΐου.

enarxi-(2).jpg

Τα τρία ζωντανά σόου θα παρουσιάσουν οι Πέτρα Μίαντε και Μαλίν Άκερμαν, με την πρώτη να έχει αναλάβει στο παρελθόν τον ίδιο ρόλο το 2013 και το 2016. Θα είναι η τρίτη φορά που ο διαγωνισμός θα γίνει στο Μάλμε, στο οποίο φιλοξενήθηκαν οι διαγωνισμοί το 1992 και 2013, και η έβδομη φορά που ο διαγωνισμός διεξάγεται στη Σουηδία, στην οποία φιλοξενήθηκε τελευταία φορά στη Στοκχόλμη το 2016.

Δες φωτό από το σόου της Φουρέιρα

Η Κύπρος εμφανίζεται στην 1η θέση του Α’ Ημιτελικού.

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον Α΄ Ημιτελικό:

Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο.

Στον Α’ Ημιτελικό, εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις «Big Five», καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved