Eurovision 2024: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί του Α’ ημιτελικού
Eurovision

Eurovision 2024: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί του Α’ ημιτελικού

Eurovision 2024: Η μεγάλη βραδιά του Α' Ημιτελικού του φετινού 68ου διαγωνισμού τραγουδιού είναι προ των πυλών με την Κύπρο να «ανοίγει» το διαγωνιστικό μέρος

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον Α΄ Ημιτελικό είναι:

Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο.

Eurovision 2024: Οι χώρες του Α’ ημιτελικού, η Κύπρος και το εκρηκτικό σόου της Φουρέιρα

Ποια είναι όμως τα μεγάλα φαβορί της αποψινής βραδιάς;

Κροατία

010524_Sarah-Louise-Bennett_EBU_18763.jpg

Το “Rim Tim Tagi Dim” μιλά για το ταξίδι ενός νεαρού από την Κροατία για αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής σε μια άλλη χώρα.
Ο Κροάτης τραγουδιστής, επιθυμεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού της Eurovision 2024 στις κοινωνικές και πνευματικές προκλήσεις των ανθρώπων και της κοινωνίας, καθώς η Κροατία είναι μία χώρα όπου μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι νέοι την εγκαταλείπουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Ουκρανία

010524_Sarah-Louise-Bennett_EBU_18438.jpg

Χορωδιακά φωνητικά και σκιώδεις φιγούρες στα LED γραφικά θα πλαισιώσουν τις δύο καλλιτέχνιδες. Ένα πλάνο το οποίο θα ενσωματώνει τα σώματα των alyona alyona και Jerry Heil σε ένα πολυπρόσωπο πλάνο, είναι αυτό που αναμένεται να εντυπωσιάσει περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό, αν φυσικά δεν υπάρξει κάποιο τεχνικό λάθος.

Ιρλανδία

270424_Sarah-Louise-Bennett_EBU_1729.jpg

Με τους Bambie Thug και το τραγούδι «Doomsday Blue» θα εκπροσωπηθεί η Ιρλανδία στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024. Το κομμάτι είναι σε μουσική και στίχους των Bambie Ray Robinson, Olivia Cassy Brooking, Sam Matlock και Tyler Ryder. Η συμμετοχή επιλέχθηκε μέσω του εθνικού τελικού της χώρας “Eurosong 2024”, που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός φορέας RTÉ.

Eurovision 2024 - Baby Lasagna: Το φαβορί για τη Σάττι - Είναι τέλεια! Λατρεύω το τραγούδι!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε «φωτιά» στo Μάλμε - Η πρόβα της λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η πρώτη dress rehearsal της Κύπρου, οι ημίγυμνοι χορευτές & τα τεχνικά προβλήματα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved