Media

Survivor 2024 - Φάνης και Γκιουλέκας έλυσαν τις διαφορές τους στον στίβο μάχης

Gossip-tv Team

Survivor 2024 - Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες που ξεκίνησαν στο χθεσινό αγώνισμα δεν έχουν κοπάσει. Μπλε και Κόκκινοι δεν αντάλλαξαν κουβέντα στις καλύβες μετά το Συμβούλιο και στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι!

Οι ηττημένοι προβληματίστηκαν από το αποτέλεσμα και έφτασαν στο Συμβούλιο του νησιού για την τελευταία ψηφοφορία της εβδομάδας.

Survivor 2024: Ο Σταμάτης Ταλαδιανός υποψήφιος προς αποχώρηση

2EDC.jpg

Φάνης και Γκιουλέκας έλυσαν τις διαφορές τους στον στίβο μάχης.

Οι δύο παίκτες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς πράγμα που φάνηκε και στον αποψινό στίβο μάχης.

«Δεν σεβάστηκες τον τραυματισμό μου. Έβαλες παραπάνω τον εγωισμό σου. Θα μπορούσες να ματσάρεις έναν άλλο παίκτη. Εσύ ο ίδιος μου είπες ότι η Ασημίνα, για παράδειγμα, θα ήταν πιο εύκολο ματσάρισμα για σένα. Δεν σέβεσαι ένα πρόβλημα υγείας», είχε σχολιάσει ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Νομίζω ότι και από τις δύο πλευρές ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Δεν κάναμε κάποια άλλη κουβέντα μετά», δήλωσε λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας ο Φάνης Μπολέτσης το βράδυ της Τετάρτης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση, να λύσω κάποιο θέμα με τον Φάνη. Στο παρελθόν μου είπε ότι θέλει να κάνουμε μία κουβέντα. Δεν με πλησίασε ποτέ. Είχε ζητήσει και τη συμβουλή των συμπαικτριών του για το πώς θα φανεί στην κάμερα το ενδεχόμενο να έρθει να μου ζητήσει συγνώμη. Αν θα φανεί ωραίος», απάντησε ο Γιώργος Γιουλέκας στο Survivor.

«Ούτε εγώ θέλω να δώσω συνέχεια. Νομίζω ότι τα είπαμε όλα. Από ‘δω και πέρα ακολουθεί το πιο σημαντικό αγώνισμα της εβδομάδας και θα παίξουμε αντίπαλοι», κατέληξε ο παίκτης των Κόκκινων.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Survivor 2024: Ο τρίτος αγώνας ασυλίας φέρνει την τρίτη υποψηφιότητα

Η δύσκολη ώρα έφτασε για την Αναστασία: «Ο Ατζούν έχει αναλάβει την αποθεραπεία της»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved