Eurovision 2024: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης ο Α’ Ημιτελικός
Media

Eurovision 2024: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης ο Α’ Ημιτελικός

Πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2024;

Ο α ημιτελικός σημείωσε 26,4% στο δυναμικό κοινό και έφτασε σε τέταρτο 00:00 – 00:15 στο 31,6%, την ώρα δηλαδή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Και στο γενικό σύνολο έκανε 22,6% και σε τέταρτο (00:00 – 00:15) έφτασε το 27,8%, την ώρα δηλαδή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Eurovision 2024: Α' Ημιτελικός: Αυτές οι χώρες πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

7d2417d2-euroviison.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι από τις 15 χώρες που διαγωνίστηκαν στον α΄ ημιτελικό, 10 χώρες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό του Σαββάτου.

Οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού, προέκυψαν κατά 100% από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Από τις Big 5, εμφανίστηκαν και ψήφισαν εχθές η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία.

Και οι τρεις χώρες προκρίνονται απευθείας στον τελικό της 11ης Μαΐου.

– Σερβία

– Πορτογαλία

– Σλοβενία

– Ουκρανία

– Λιθουανία

– Φινλανδία

– Κύπρος

– Κροατία

– Ιρλανδία

– Λουξεμβούργο

Η Κύπρος με την 17χρονη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar» κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι αναμένεται να εμφανιστεί στην τρίτη θέση του δεύτερου ημιτελικού, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου. Την σκηνική παρουσία στο τραγούδι «ZARI» επιμελήθηκε ο δημιουργικός διευθυντής Φωκάς Ευαγγελινός ενώ τη χορογραφία και το movement direction (κίνηση), ο Majnoon (Mecnun Giasar).

Eurovision 2024: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό - Όνειρο ζωής για τη Silia Kapsis

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά στην σκηνή της Eurovision

Ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2024, ξεκίνησε με ένα φαντασμαγορικό act από το είδωλο της ποπ, Ελένη Φουρέιρα. Όπως είναι φυσικό η διάσημη τραγουδίστρια ξεσήκωσε τα πλήθη και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα «κατέκτησε» για τρίτη φορά την σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και παρουσίασε το «Fuego» το οποίο έχει αγαπηθεί από όλη την Ευρώπη. Παρουσιάζοντας μια ακόμη περισσότερο χορευτική διασκευή του τραγουδιού και μία εντυπωσιακή χορογραφία, η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να βάλει «Fuego» στην σκηνή.

Eurovision 2024: Το εκρηκτικό σόου της Ελένης Φουρέιρα – Ξεσήκωσε το Malmö Arena

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στην σκηνή της Eurovision. Εκτός από τη συμμετοχή της το 2018, έναν χρόνο αργότερα συμμετείχε σε act που έφερε τον τίτλο «Οι θρύλοι της Eurovision», όπου ξεσήκωσε τους πάντες παρουσιάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved