Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: Η ατάκα για τις αρετουσάριστες φώτο– Ελένη,δεν σου έχουν δείξει το FaceApp;
Media

Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: Η ατάκα για τις αρετουσάριστες φώτο– Ελένη,δεν σου έχουν δείξει το FaceApp;

Η εκπομπή, Happy Day σχολίασε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη από τις Πασχαλινές διακοπές της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε ότι αυτή η εξωστρέφειά της είναι αξιοζήλευτη.

Ενώ, ο Δημήτρης Παπανώτας μας υπενθύμισε το λόγο που κάποτε η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να δημοσιεύει μόνη της φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα

9f8631a0-menegaki-pasxa.jpg

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Αξιοζήλευτη η εξωστρέφειά της. Εγώ θα τις ανέβαζα με λίγο face appάκι. Ελένη, δεν σου έχουν δείξει το face app» και τόνισε ότι η Ελένη είναι μία υπέροχη γυναίκα και δεν χρειάζεται φίλτρα.

jpg-(3).jpg

Και τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος τόνισε: «Εγώ θυμάμαι ότι κάποια στιγμή στην καριέρα της, επειδή της την είχε σπάσει αυτό το κυνηγητό με τους παπαράτσι, είπε “παιδιά, θα σας το χαλάσω τώρα, γιατί θα ανεβάζω μόνη μου”. Έτσι ξεκίνησε αυτό και παραμένει μάλλον για τους ίδιους λόγους».

elenimenegaki_1715006840_3362043517468985717_205797726.jpg

Η Σταματίνα ανέφερε: «Έχουν μεγαλώσει πια και τα παιδιά της, ακόμα και η μικρούλα της, η Μαρίνα, είναι 7-8 χρονών, οπότε δεν έχει λόγο να κρύβεται. Κάποτε προστάτευε πολύ και την οικογένειά της, τα παιδάκια της να μην φανούν».

Η Ελένη Μενεγάκη με ατημέλητο λουκ - Το νέο καρέ που ανέβασε από τις πασχαλινές της διακοπές

«Σοβαρά τώρα;»: Η νέα φωτό της Μενεγάκη στο Instagram! Ποζάρει με natural μακιγιάζ & λευκό lingerie

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτο φώτο από τις διακοπές της - Ποζάρει με φούξια μπικίνι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved