Μαλέσκου: Με έχουν πει άνεργη & ότι ανεβάζω βίντεο από το γυμναστήριο – Ο καθένας βγάζει τη χολή του
Media

Μαλέσκου: Με έχουν πει άνεργη & ότι ανεβάζω βίντεο από το γυμναστήριο – Ο καθένας βγάζει τη χολή του

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 και μίλησε για τη γέννηση της κόρης της, το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση, αλλά και τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί στα social media.

«Με έχουν πει άνεργη και ότι αυτή δεν έχει δουλειά και ανεβάζει βίντεο από το γυμναστήριο. Κάτι ετερόκλητα πράγματα που από εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα κενό από τα social media και όχι βγάζει ο καθένας τη δικιά του… χολή, έτσι το λέω εγώ», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της - Η μικρή βούτηξε το πόδι της στην τούρτα

maleskou1.jpg

Και πρόσθεσε: «Είναι τόσο τοξικό… Από την άλλη, υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα σου πούνε καλοπροαίρετα “μπράβο βρε παιδί μου, που περνάς αυτή τη φάση, μεγαλώνεις το παιδί σου, που κάνεις και άλλα πράγματα”. Δεν μπορείς να τους έχεις ικανοποιημένους».

«Για εμένα είναι πολύ σημαντικό τώρα, που είμαι σε ένα περιβάλλον που αισθάνομαι ήρεμη και καλά και χαίρομαι γιατί ο κόσμος που με ζει πίσω από τις κάμερες, μου δίνουν ώθηση να μην είμαι κουμπωμένη. Καμιά φορά όταν σκέφτομαι στο παρελθόν πράγματα που έκανα και δεν έπρεπε να κάνω. Ήταν η διάθεσή μου να κάνω κάτι διαφορετικό, νομίζω ότι πέφτουμε σε λούμπες που άλλοι δημιουργούν για εμάς. Ήθελω όμως να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ioanna-maleskou-3.jpg

«Με έχουν χτυπήσει αρκετά λαμπάκια. Μένουν αυτά τα αρνητικά. Τα πιο σκληρά είναι αυτά που αγγίζουν το επαγγελματικό και το συγχέουν με τη μητρότητα. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να βρω τον χρονο να κάνω κάτι για εμένα, δεν είναι πάντα εφικτό. Έχουν υπάρξει σχόλια που θέλουν να είναι το μωρό με τις νταντάδες. Ο κόσμος θεωρεί ότι έχεις λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής σου και ότι αυτονόητα θα έχεις νταντάδες στο σπίτι. Δεν είναι έτσι. Είναι μακρινό σενάριο να θέλει μια μαμά να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της», αποκάλυψε.

Πρέκας για Μαλέσκου: «Όταν είσαι η Μενεγάκη της Κρήτης, δεν θα γίνεις ποτέ πρώτη»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ήθελα δεύτερο παιδί, µια δεύτερη ευκαιρία, µήπως και µου µοιάζει»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Κόντρα στα προγνωστικά τα πήγαμε καλά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved